MTR Express växlar upp


2014-08-20

Jan Tallroth
Jan Tallroth

MTR Express stärker upp sitt team med Jan Tallroth.

Hong Kong baserade MTR Express, som med start 2015 kommer att utmana SJ på sträckan Stockholm-Göteborg, har under sommaren förstärkt sin ledningsgrupp med Jan Tallroth som ska ansvara för marknad och försäljning.

-  Att få vara med om att lansera det första alternativet till SJ på en så viktig pulsåder som sträckan
mellan Sveriges två största städer känns som en svårslagen utmaning. MTR:s höga ambitioner, internationella erfarenheter och de energisnåla, snyggt designade tågen som vi kommer att erbjuda känns verkligen som något utöver det vanliga och jag är stolt och glad över att vara med på den här resan, säger Jan Tallroth, ny Marketing and Sales Manager vid MTR Express.

Jan Tallroth har gedigen erfarenhet från reklambyråvärlden på svensk och internationell nivå,
till exempel IBM, SAP, ATG, Dagens Industri, MTG Group, Best Western och American Express. Jan har även internationell erfarenhet av startup bolag på flera marknader samt var tidigare partner på reklambyrån Jung von Matt.

-  Vi är mycket glada att ha Jan ombord, säger Mikael Hallberg, Chief Commercial Officer på MTR Express. Hans bakgrund och solida erfarenhet inom marknad och försäljning kommer att utgöra ett perfekt komplement till vårt team.

Källa: MTR