OilQuick auktionerar ut exklusiv rosa Grab John-skopa – alla intäkter går till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.


2024-10-02

En unik rosa GJ15 Grab John-skopa till förmån för Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.
Bild:OilQuick AB
En unik rosa GJ15 Grab John-skopa till förmån för Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

OilQuick AB visar återigen sitt starka engagemang för välgörenhet och kampen mot bröstcancer genom att auktionera ut en unik rosa GJ15 Grab John-skopa till förmån för Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Auktionen finns på www.klaravik.se och pågår 7-16 oktober.


Skopan, som har ett värde av ca 87 000 kr, är en symbol för både styrka och hopp. Hela försäljningssumman går oavkortat till Cancerfondens livsviktiga arbete mot bröstcancer.

Med ett långsiktigt och omfattande välgörenhetsprogram, stödjer OilQuick årligen flera viktiga organisationer, där Cancerfonden är en av de mest centrala. Genom auktionen vill företaget bidra till att öka medvetenheten om bröstcancer och stödja forskningen som räddar liv.

Henrik Sonerud, VD på OilQuick AB: "Vi är stolta över att kunna bidra till Rosa Bandet-kampanjen genom att auktionera ut vår specialdesignade rosa Grab John-skopa. Nästan alla känner någon som drabbats av cancer, och genom detta initiativ hoppas vi kunna göra skillnad. 100% av auktionsbeloppet går direkt till Cancerfonden och deras ovärderliga arbete."

Samarbete för en god sak: För att maximera donationen står Klaravik för administrations- och auktionsavgifter, vilket innebär att varenda krona som budas på skopan går direkt till Rosa Bandet-kampanjen.

– Vi uppskattar verkligen OilQuicks initiativ! Vi kommer göra vårt yttersta för att maximera synligheten och budgivningen för den minst sagt viktiga auktionen, säger Karin Malmberg, CMO på Klaravik.

Låt oss tillsammans bidra till att öka medvetenheten och ge stöd till de som kämpar mot bröstcancer. Ta chansen att bli ägare av denna unika rosa Grab John-skopa och samtidigt vara med och göra skillnad!

Auktionen pågår 7-16 oktober. Gå in på klaravik.se och sök på Grab John.

Grab John-skopan GJ15

Grab John skopan fulländas genom sitt “tumgrepp” som alltid är på plats och finns till hands och som i infällt läge inte hindrar de vanliga grävrörelserna. Med stor gripkraft kan tunga och svårhanterliga objekt gripas, lyftas, resas, läggas och hanteras direkt från hytten. Detta ökar säkerheten då inga kättingar längre är nödvändiga. Grab John är den perfekta problemlösaren.

Grab John-metoden för maskinell stolp-resning är det moderna och rationella sättet att bygga luftledningar. Alla maskinella kopplingar av verktyg och stolpar sker hyudrauliskt från förarhytten, detta ökar produktiviteten med 15-50%, jämfört med konventionella metoder, samt ökar säkerheten då inga manuella kopplingar av stroppar och kättingar längre krävs.

GJ15 kommer anpassad för S45-fäste och passar därför optimalt på t.ex. en Huddig grävlastare, men även andra maskiner naturligtvis. Läs mer om våra Grab John-skopor på vår web: https://www.oilquick.com/se/produkter/grab-john/ 

Typ

Skopbredd

Volym

Max. öppning

Passar maskiner i viktklass

Skopvikt

GJ 15

670 mm

150 L

440 mm

12-15 t

385 kg

Det rosa bandet är en internationell symbol för kampen mot bröstcancer.

Pengarna som samlas in under Rosa Bandet-kampanjen utgör en betydande del av de pengar som Cancerfonden delar ut varje år till Sveriges främsta cancerforskning. Pengarna fördelas till den mest lovande forskningen, oavsett cancerform.

Sedan starten 2003 har kampanjen samlat in drygt 1,3 miljarder kronor till cancerforskningen (2003-2023).


Källa: OilQuick AB